Selecteer een pagina

Ok, we gaan hieronder verder met nog 7 redenen waarom de K3’tjes zo geweldig zijn! Dan pas weet je waarom je zo fan bent!

8. Eigen persoonlijkheden

De drie K3’tjes hebben allen een authentieke persoonlijkheid en eigen stijl. Ieder doet alles op haar eigen manier en toch zijn ze alle drie super charmant! Wij houden ervan!

K3-groep-dirndl-tirol

9. Hechte groep

Ondanks dat ze eigen persoonlijkheid hebben, zijn ze toch een mega-hechte groep en stralen dat ook enorm uit! Fantastisch om te zien hoe leuk ze het samen hebben!

K3-groep-clip2

10. K3 verrast altijd

De dames weten de #echteK3fan altijd te verrassen. Of het nu gaat om een nieuwe clip, toffe Instagram-foto of aandoenlijke tekst!

K3-groep-felicitatie

11. Ze blijven zo gewoon

Na een wervelwind van jewelste, zijn de nieuwe K3’tjes nog steeds zo spontaan als in het begin! Ondanks de hype en media-aandacht, blijven ze gewoon zichzelf. Geen gemakkelijke opgave als je zo geleefd wordt, maar ze doen het wel even!

K3-groep-interview-radio

12. Ze doen het maar even

Hoe groot is de druk om een succesvolle groep ‘even’ over te nemen! Hanne, Klaasje en Marthe hebben sterk in hun schoenen moeten staan om in zo’n korte tijd een ervaren groep over te nemen, maar ze hebben het geflikt! En hoe! Chapeau meiden!

K3-kleding

13. De coolste outfits

De K3’tjes dragen altijd de coolste, matchende outfits. Wat denk je bijvoorbeeld van deze drie schattige ananasjes?!

zomersingle pina colada

14. Ze kunnen zelfs acteren!

Op 13 december komt er een film met de nieuwe K3’tjes in de hoofdrol. We kunnen allemaal niet wachten tot we Love Cruise in de bioscoop kunnen zien!

Via: Studio 100

We kunnen alleen maar zeggen: dames GA ZO DOOR! Deel dit bericht op Facebook als het het ermee eens bent!