Selecteer een pagina

De echte fans weten natuurlijk al wel waarom, maar ook voor hun is het leuk om stil te staan bij deze 14 redenen waarom K3 zo geweldig is!

1. Jong, maar ambitieus

Hanne, Klaasje en Marthe zijn verfrissend en verjongen de muziekindustrie op geweldige wijze! Ze zijn daarom een prachtig voorbeeld voor de jongere fans!

K3-groep

2. Ze leren ontzettend snel

Na bijna 2 jaar actief te zijn geweest, hebben ze al ZOVEEL geleerd! Werkelijk ongelooflijk hoe hard de K3’tjes hebben gewerkt!

K3-groep-clip

3. Geen geklaag

Ondanks dat ongelooflijke drukke schema, wat waarschijnlijk een groot aantal mensen teveel was geworden, hoor je de dames niet klagen! We werken keihard, of het nu tijdens de optredens, opnames of interviews is…

K3-groep-sleutel

4. Ze gaan er echt voor

Hanne, Klaasje en Marthe geven alles om succesvol K3’tje te zijn. Hun hele sociale leven staat op hun kop en Klaasje is zelfs geëmigreerd, maar dat hindert hun niets! Ze gaan ervoor!

K3-groep-award-nickelodean

5. Alleskunners

De dames moeten niet alleen zingen, maar ook acteren en nog veel meer. Of het nu gaat om een grote concert-reeks, TV-programma of albumopname en signeersessies, ze doen het allemaal.

K3-Klaasje-koken

6. Jong en oud

De K3’tjes zorgen dat iedereen het naar hun zin hebben en kunnen daar ook goed op inspelen. Van kleine kinderen tot oma’s aan de de top. Iedereen krijgt een goed gevoel van K3 en dat is erg knap!

Fanmail-cadeautjes

7. Het beste in iedereen

Hanne, Klaasje en Marthe halen het beste in iedereen naar boven! Of het nu een vrolijk uptempo-nummer is, of een mooi geschreven song, ze weten iedereen te raken op hun eigen manier.

K3-groep-bank

We zijn nog maar op de helft! De beste punten van de K3’tjes bespreken we op pagina 2! Kijk snel waarom ze nog meer zo geweldig zijn!